Снимка: PR

Една от най-актуалните банди в момента OneRepublic пристига за първи път в България. Концертът им ще бъде на 2 юни в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от Balkan Entertainment.

София ще стане част от световното им турне Native Tour, а българската публика ще има възможност да се наслади на хитовете им Counting Stars, If I lose myself, Love runs out, Apologize, Good Life и др.

"Изключително рядко се среща група, която във върха на славата обръща поглед към Източна Европа. Затова съм изключително щастлив от техния положителен отговор и очаквам с нетърпение това шоу. Мисля, че българската публика е готова за музиката на 21-и век и ще посрещне подобаващо OneRepublic след 6 месеца", заяви Петър Петров от Bаlkan Entertainment Company. 

Групата окупира класациите още с дебютния си албум Dreaming Out Loud от 2007 година, след което успеха е затвърден с Waking Up, който "ражда" парчетата All the Right Moves, Secrets and Good Life. Третият им албум Native, който излезе през март миналата година, достигна до номер 4 в класацията на Billboard Top 200.

Билетите тръгват в продажба този петък, 28 ноември, онлайн на Eventim.bg и в централния офис на компанията в София, а от понеделник в мрежата в цялата страна. Цените са от 65 до 110 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase